In de afgelopen vier wedstrijden wist Donar drie keer overtuigend te winnen. Afgelopen weekend kwam Hellas uit Den Haag op bezoek.

Hellas stond met zes punten, vier plaatsen boven ons. Ondanks dat dit nog niet veelbelovend klinkt lagen er kansen. Hellas is een ploeg dat thuis met hars speelt en dat brengt vaak problemen mee in Hengelo.

De wedstrijd begon in een andere opstelling dan de supporters gewend zijn. Dit pakte goed uit en leidde vanaf het begin al tot een voorsprong van vijf punten. Echter brak er halverwege de eerste helft een kleine periode aan waarin overhaast werd gespeeld. Hellas kon hiervan profiteren, maar kwam niet dichter bij dan drie doelpunten.

In de tweede helft lag de opdracht bij de heren om de voorsprong weer uit te breiden. Waar de heren in de eerste minuten nog moeite hadden om de bal in het doel te werken ging dat later weer beter. De voorsprong kon weer uitgebreid worden, maar dat had misschien nog wel beter gekund. Met 34 doelpunten wist de thuisploeg het net vaak te vinden, maar de 22 tegendoelpunten waren niet nodig geweest. Echter is het een overtuigende overwinning die voor aansluiting zorgt bij de middenmoot!

Aankomende zondag spelen onze heren uit in Nieuwegein tegen NHC Hs2. Ons tweede team heeft dit weekend helaas verloren (15-23) en daarmee het jaar afgesloten op plaats 8.