Waar voorafgaand aan het seizoen richting het kampioenschap werd gekeken, zijn alle punten momenteel erg waardevol. (Zie onder)

Afgelopen weekend stond de inhaalwedstrijd tegen Cirkeltijgers op de planning voor onze heren. Voorafgaand aan de wedstrijd hing een ontspannen sfeer, wat er op duidde dat iedereen goed in zijn vel zat. Toen de wedstrijd ook eenmaal begon leek er nog geen wolkje aan de lucht te zijn en werd de voorsprong op 2-0 gezet. Als dit zo door zou gaan, dan kon het een leuke wedstrijd gaan worden. Helaas was niets minder waar... Vanaf dat moment kwamen ook de studenten tot scoren en waren de heren van Handbal Twente de weg kwijt. In de rest van de eerste helft werden veel grote kansen gemist of gehouden door een sterke doelverdediger. Zo bleef de ruststand steken op een schamele 8-10. De eerste helft was dan ook alles behalve aantrekkelijk, voor speler en supporter.

De tweede helft was daarentegen aanzienlijk attractiever, maar helaas niet voldoende. Er werd weer gescoord en af en toe leken toch de punten in Hengelo gehouden te kunnen worden. Helaas kwamen onze heren uiteindelijk te kort tegenover de Cirkeltijgers. De wedstrijd eindigde in 22-23 en de spelers verlieten met een zuur gevoel het veld. Erg belangrijke punten werden dit weekend verspeeld.

Handbal Twente Hs1 had na dit weekend op de 5e plaats kunnen staan, echter is dit nu de 10e plaats. Hierdoor wordt het een spannende ontknoping in de hoofklasse met een strijd tegen degradatie.

Het team komt dit weekend niet in actie in verband met carnaval. Dit kunnen de heren goed gebruiken om zichzelf weer op scherp te zetten. Ook is jullie support van harte welkom om degradatie te voorkomen! We zien jullie graag allemaal weer in de sporthal bij de eerstvolgende thuiswedstrijd op zaterdag 7 maart 20.30uur tegen hekkensluiter LHV.