Deze periode zijn er drie belangrijke wedstrijden voor Donar. De laatste 3 wedstrijden voor de winterstop.

Hierin wordt o.a. gespeeld tegen de onderste twee teams. Door alle punten te pakken kan er een groter gat geslagen worden tussen onze heren en de degradatiezone. De eerste pot was afgelopen zaterdag, thuis werd er gespeeld tegen C.S.V. Een team waar Donar niet alleen in Castricum, maar ook thuis het altijd lastig tegen heeft. Dit keer beschikten de gasten over slechts één wissel. Voor onze heren de opdracht om de hele wedstrijd op een hoog tempo te spelen, net zoals tegen Unitas in de tweede helft. Met een volle bezetting en een goede conditie moet dat mogelijk zijn.

De aanvallen van Donar liepen aardig, daarbij werd er goed afgespeeld naar de hoeken die de ballen in het net wisten te gooien. C.S.V. daarentegen speelde slim, met lange aanvallen en 2 gevaarlijke opbouwers. Ze wisten hierdoor het gaatje halverwege de eerste helft te dichten. Met drie punten verschil in het voordeel van Donar werd er gerust. Helaas wisten de gasten weer het verschil goed te maken. Gelukkig herpakte Donar zich met een sterke verdediging. In deze fase liepen beide ploegen tegen tijdstraffen aan. Wanneer onze heren in ondertal stonden wisten zij stand te houden en lieten ze de heren van C.S.V. niet terugkomen. Een goed uitgespeelde wedstrijd resulteerde in een uitslag van 27-22. Door deze overwinning hebben de heren de degradatiezone op 5 punten gezet. Hopelijk wordt deze afstand groter en kan er na komend weekend aansluiting gevonden worden met de middenmoot. Aanstaande zaterdag, 8 december, nemen zij het thuis op tegen Hellas.

Heren 2 liet zich afgelopen weekend ook van haar goede kant zien. Een keurige wedstrijd met weinig fouten en goed handbalspel resulteerde in een 25-20 overwinning op Duiven. Aanstaande zondag ontvangen zij thuis koploper Ha-Stu uit Nijmegen.