Voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen mochten de heren van Donar in een heerlijk zonnetje over de afsluitdijk. In Hippolytushoef wachtte promovendus Tonegido. Zij wisten al punten te pakken door een ruime overwinning te boeken op CSV, makkelijk zou het dus niet worden.

Onze heren moesten het met één wissel doen, maar desondanks konden zij op hoog tempo spelen. De tegenstander had hier niet zo snel antwoord op en zo vielen er veel doelpunten aan onze kant. Tonegido wist daarentegen heel goed te combineren met hun cirkelloper. Zo hielden beide teams het scorebord redelijk in balans. Halverwege de eerste helft wist de promovendus een gaatje te slaan. Maar Donar wist met een schot in de laatste seconde van de eerste helft de score terug te brengen tot 2 punten.

In de tweede helft nam Tonegido opnieuw afstand. Maar door de vechtlust van Donar wisten de heren helemaal terug te komen in de wedstrijd. 6 minuten voor tijd werd het verschil teruggebracht naar 3! Het werd steeds spannender naarmate de minuten verstreken. Echter bleef de score stilstaan op 31-30 door het laatste fluitsignaal. Het is zuur dat het harde werken niet werd beloond. De scheidsrechters konden de heren helaas geen punten meegeven, maar een compliment voor de ijzersterke conditie werd dankbaar ontvangen!

Het aankomende weekend speelt het eerste haar laatste thuiswedstrijd op de zondag. Hier gaan we dan weer een mooie handbaldag van maken met eerst dames 1 van Olympia, gevolgd door ons heren 1 met heren 2 als afsluiting. Om 15.00uur starten wij deze dag tegen Hastu uit Nijmegen waarna het tweede ESCA zal ontvangen.